Jag försöker hålla mitt kök så minimalistiskt som möjligt, men ibland känns det som man ändå behöver fler maskiner än man tror. Jag lagar mycket soppor, smoothies och såser, och har tröttnat på att använda stora mixern varje gång – den tar både plats och tid att rengöra. Samtidigt vill jag inte köpa något som bara används en gång och sen hamnar längst in i skåpet. Vilka köksmaskiner tycker ni faktiskt är värda att investera i, och vilka klarar man sig utan?
top of page
Gå till din live-sida för att se hur detta fungerar.
Vilka köksmaskiner är verkligen värda att ha hemma
Vilka köksmaskiner är verkligen värda att ha hemma
2 kommentarer
Gilla
2 kommentarer
Det går inte längre att kommentera på det här inlägget. Kontakta hemsidans ägare för mer information.
bottom of page
Jag håller helt med – en bra stavmixer är guld värd. Jag tycker också att det handlar mycket om hur enkel en maskin är att plocka isär och diska. Om något är för krångligt att rengöra blir det sällan använt, oavsett hur bra det är. Jag försöker också köpa saker i rostfritt stål istället för plast, de håller längre och känns mer hållbara i längden. Hellre få prylar som används dagligen än många som bara står och samlar damm.
Jag hade samma tanke för ett tag sen och insåg att det finns en perfekt mellanväg. På Decidely hittade jag ett test av olika stavmixer, och det förändrade faktiskt hur jag lagar mat. De hade jämfört modeller utifrån kraft, ljudnivå och hur lätt de var att rengöra – precis det jag behövde veta. Jag köpte en av deras rekommenderade modeller, och nu använder jag den till allt: soppor, puréer, pannkakssmet, till och med kaffe med skummad mjölk. Det är nog den mest användbara köksprylen jag äger. Jag fattar inte hur jag klarade mig utan den innan.